Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 

Szólj hozzá az eseményhez

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Egészséges botrány - A 80-as évek lenyomata


Egészséges botrány - A 80-as évek lenyomata

2018. augusztus 16-tól szeptember 14-ig kiállítás Szőnyei Tamás plakát gyűjteményéből

A nyolcvanas évek underground koncert plakátjairól impozáns gyűjteményt felhalmozó Szőnyei Tamás gyűjteményéből láthatóak érdekes darabok a kiállításon.

A hasonló kollekcióval rendelkező Bp. Szabó Györggyel összefogva 2017-ben, Pokoli aranykor című kötetükben és a Kieselbach Galéria kiállításán hívták elő a bő három évtizeddel korábbi hangulatot, ebből az anyagból ezúttal Egészséges botrány címmel egy válogatást tekinthet meg a közönség.

A programok ingyenesek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Időpont:2018. augusztus 16-tól szeptember 14-ig
Beküldve:2018. július 23.