Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 

Szólj hozzá az eseményhez

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Mária Terézia, a szoknyás uralkodó


Mária Terézia születésének 300. évfordulója alkalmából Juhász Anna, irodalmár és Fónagy Zoltán, történész beszélgetnek a legendás uralkodónőről és próbálják feltérképezni alakját egy személyesebb megközelítésből.

Ki volt ő valójában, nagyhatalmú császárnő, vagy a gyermekei sorsát egyengető családanya? Az est folyamán egy érdekes és ellentmondásos nő portréja rajzolódik ki, aki mellesleg Európa egyik kiemelkedő képességű királynője volt.

A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!


Időpont:2017. november 28. 18 - 19 óráig
Beküldve:2017. október 17.