Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 

Szólj hozzá az eseményhez

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Presztízsételek 1500-tól napjainkig


Hogyan változott az étrendünk az elmúlt fél évezred során? Mik azok a presztízs ételek? Hogy alakult ki a magyar konyha? Ez csak néhány kérdés azok közül, aminek nyomába eredünk Lőrinc László az AKG történelemtanára vezetésével, most megjelent Életmódtörténet sorozatának legújabb kötete kapcsán, ami több mint fél évezred anyagi világát mutatja be sok képpel, eredeti szöveggel.

Lőrinc László beszélgetőpartnere Saly Noémi művelődéstörténész (Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum)


Időpont:július 6. 18 óra
Beküldve:június 12.