Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 

Szólj hozzá az eseményhez

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Beszélgetni jó! Ó a Balaton..


Jártál már képzeletbeli bicikli túrán? Nem? Szeptemberben az Óbudai Platán Könyvtárban ezt is megteheted!

Libell Kiadó gondozásában megjelent Balaton című interaktív gyerekkönyv bemutatóján,

2014 szeptember 27-én 11 órakor

képzeletbeli bicikliutazásra indulunk a mesekönyv szerzőjével Megyery-Pálfay Adriennel és illusztrátorával, Radnóti Blankával a Balaton körül. Az utazás során sok izgalmas dolgot tudhatunk meg a magyar tenger élővilágáról, településeiről, értékeiről.

A ,,biciklitúra" közben meghallgatjuk a kecskekörmök legendáját, kézbe vehetünk igazi bazaltkövet, nádat, levendulát, és még azt is megtudhatjuk, melyikből mit lehet készíteni.

Lesz mese, papírhajtogatás, és persze sok-sok beszélgetés – mindeközben Radnóti Blankával elkészíthetjük saját képeslapunkat is!

Aki megszomjazik, megéhezik a képzeletbeli túra során, megkóstolhatja a szerzők levendulás finomságait !


Beküldve:2014. szeptember 5.