Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 

Szólj hozzá az eseményhez

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

műKINCSvadászat - biblioterápia az OIK-ban


Az Országos Idegennyelvű Könyvtár vállalkozó kedvű olvasói 2010-ben műKINCSvadászatra indulhattak. Minden hónapban, egy előre kijelölt irodalmi műről beszélgetnek a foglakozás résztvevői. A foglakozásokat Sóron Ildikó, biblioterapeuta, a könyvtár Tájékoztató osztályának vezetője tartja.

A biblioterápia lényege, hogy az adott mű élményszintű megismerésére törekszik, így a sorozatba bárki, bármikor bekapcsolódhat.

Június irodalmi műkincse Móricz Zsigmond elbeszélése, az Egyszer jóllakni lesz.


Időpont:2010. június 24. 17 - 18 óráig
Helyszín:Országos Idegennyelvű Könyvtár
Cím:1056 Budapest, Molnár u. 11.
Kapcsolattartó:Sóron Ildikó (OIK)
Telefon: 318-2772
E-mail:soron.ildiko@oik.hu

Célcsoportok: Országos Idegennyelvű Könyvtár
Budapest
Beküldve:2010. június 23.