Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 
2017. december 4. 17 órától 2018. január 26-ig
Takács Mari IBBY-díjas gyermekkönyv-illusztrátor kiállítását 2017. december 4-én 17 órakor megnyitja Paulovkin Boglárka grafikus, illusztrátor. A kiállítás megtekinthető: 2018. január 26-ig a könyvtár nyitvatartási idejében. A program ingyenes.
ma 18 óra
Láng Benedek, egyetemi tanár ismeretterjesztő előadása A történelem leghíresebb megfejtett és megfejtetlen titkosírásai. A programok ingyenesek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk
február 2. 18 órától február 28-ig
Baráth Gábor fotográfus, szakíró és Németh Kriszta színész, kísérleti fotográfus kiállítását megnyitja Vékás Magdolna fotóművész Megtekinthető: 2018. február 28-ig a könyvtár nyitvatartási idejében A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
február 3. 11 - 13 óráig
Mókás és tanulságos mesékkel várjuk a kíváncsi gyerekeket: Iciri-Piciri; Radírpók; Szegény Gombóc Artúr című diafilmeket vetítjük. A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
február 6. 17 - 18 óráig
Vajon hol élnek a tarka vadmalacok, vagy a makkot rágcsáló mókusok? Milyen kapcsolat van az erdei élőlények között? Barangoljunk az Elveszett Állatok Alapítvánnyal az erdő mélyére és fedezzük fel az erdei állatok titokzatos életét! A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
február 12. 16 - 17 óráig
A papír nem hajthatatlan. A Magyar Origami Kör foglalkozása a Nemzetközi Origami napon az Óbudai Platán Könyvtárban. A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
február 17. 11 - 13 óráig
Mire lehet még jó egy lyukas zokni vagy egy törött, csorba teáskanna? Mimó és Csipek a városban című bábelőadás során számos ötletes választ kaphatunk a környezettudatos mesehősöktől. A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
február 27. 18 - 19 óráig
Ötvös Annával, a Lola könyve szerzőjével Juhász Anna, irodalmár beszélget Ki volt Márai Sándor, a XX. századi magyar irodalom egyik legjelentősebb írójának társa, Matzner Lola? A program ingyenesek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!