Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 
május 3. 18 órától május 25-ig
Fotókiállítás és előadás Óbuda Napja alkalmából Merre járt az 5-ös, hol kanyarodott a 11-es, miért volt 33-as a 33-as? Hol volt az óbudai remíz, és miért nem indult újra a troli? A villamosok virágzása és romlása Óbudán címmel kiállításmegnyitó előadást tart Legát Tibor újságíró, a Közlekedik a főváros és más nagy sikerű közlekedéstörténeti könyvek szerzője. Óbuda egykori villamosközlekedését a II. világháború végétől az ezredfordulóig idézik fel beszélgetőpartnerével, Horváth Péter történész-muzeológussal, az Óbudai Múzeum munkatársával. A program ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
május 26. 11 - 13 óráig
2018. május 26. 11.00 Gyereknapi fabrikáló Milner Angélával. Alkoss mesét az erdő állataival! Válaszd ki a kedvencedet és készítsd el papírból saját tátikádat! A program ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
június 9. 11 óra
2018. június 9. 11.00 A Csiga Duó és a gyerekek meghívást kaptak Meseországba a Lapát és a Piszkafa lakodalmába. Mesevonattal utazunk, majd megtanuljuk Meseország titkos köszönését, összeismerkedünk a Kerek Erdő lakóival, hintán hűsölünk az árnyékban és persze nagyot mulatunk a lagziban! A program ingyenes!. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
június 9. 18 óra
Rátóti Zoltán és Huzella Péter estje Valóban szükséges-e filozófiát gyártani a jó borhoz? Hamvas Béla gondolatai a borról, az ivásról, az élet öröméről és magyar költők, többek között Balassi Bálint, Csokonai Vitéz Mihály, Vörösmarty Mihály, Márai Sándor, Zalán Tibor megzenésített bordalai hangzanak el az esten. A program ingyenes!. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
június 21. 17 óra
Három alkalmas mesefoglalkozásra várjuk az 5-10 éves korú lelkes kalandorokat, Irány a Vadnyugat: a cowboyok és sámánok, fejdíszek és totemek világa! Ha szereted a kreatív, ügyességi, logikai feladványokat és játékokat, itt a helyed! A program ingyenes!. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!