Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 
július 2-tól július 31-ig
Rab-Kováts Éva, az Óbudán élő művész-rajztanár légiesen könnyed akvarelljei a Római-partról készültek, de „Vizek békessége” c. sorozatából is láthatunk néhány képet a Tisza és a Balaton szépségeit is felvillantva.
holnap 18 - 19 óráig
A Volt egyszer egy Ifipark című kétestés könyvbemutatón Dr. Tóth Eszter Zsófia, történész beszélget Poós Zoltán íróval és Krulik Zoltán író, zenésszel a könyvtár kertjében. Mi volt a dress code az Ifiparkban? Ki volt Rajnák László? Kik voltak a Nagyfa galeri tagjai? Hogyan történt az emlékezetes baleset az Edda koncerten? Mennyibe került egy Bambi az Ifiparkban? Mikor lépett fel utoljára Radics Béla? Könyvbemutató sorozatunk a Budai Ifjúsági Park bemutatásán keresztül próbál árnyaltabb képet mutatni a Kádár-korszak kultúrájáról és arról a zenész generációról, akik a mai zenei életre is hatással voltak. A programok ingyenesek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!