Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 
január 24. 18 óra
Hygge-a dán életérzés A kutatók már 40 éve vizsgálják a boldogság összetevőit, és azóta a skandináv országok uralják az első helyeket. De mi is a titkuk? A hygge? Miért vonzó számunkra a dán életérzés és hogyan építhetjük be a mi mindennapjainkba? Keresd a lehetőségeket a pszichológia tudományának segítségével!
január 29. 17 óra
Kutyás kisokos- 2019. január 29. 17.00-18.00 Hogyan kell sétáltatni a kutyánkat? Mikor van szükség pórázra, szájkosárra? Hogyan ismerkednek egymással a kutyák? Az Elveszett Állatok Alapítvány munkatársai a kutya etikettről és a felelős kutyatartásról mesélnek. Állatsimogatással várunk benneteket!
február 2. 11 óra
Zsebszínház - bábjátékkal egybekötött meseolvasás Michelle Knudsen Oroszlán a könyvtárban című meséje alapján.
február 11. 16 - 18 óráig
A papír nem hajthatatlan. A Magyar Origami Kör foglalkozása az Óbudai Platán Könyvtárban.