Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 
március 5-től április 1-ig
Japán fali tekercskép-kiállítás Gyokusen Kasagi, Taeko Tsunoda, Shiei Kamano, Rinsetsu Yoshikawa japán képzőművészek alkotásaiból. A kakemono a montírozás és a festmény együttese, képtípusai széles skálán mozognak, a buddhista ábrázolásoktól és szútraszövegektől kezdve a legkülönfélébb világi táj- és alakos ábrázolásokon át egészen a korra jellemző japán versformákig: a tankáig, a haikuig. A kiállítás a kecskeméti Aomori Magyar-Japán Baráti Kör támogatásával jött létre.
holnap 17 - 18 óráig
Hasznos-e a bodobács, vagy más néven tűzoltóbogár? Tényleg vérszomjas ragadozók a fátyolkák? Megismerhetjük a tavasszal kikelő, hasznos rovarok tulajdonságait, szokásait az Elveszett Állatok Alapítvány munkatársainak az előadásában.
március 30. 11 - 12 óráig
Ha szereted az állatos meséket, itt a helyed! Az egér és az oroszlán; A mókus, a malac, a medve és a pöfeteg; A kiskakas gyémánt félkrajcárja című filmeket fogjuk vetíteni.