Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 
március 2-tól március 29-ig
Márcziusi ifjak - A forradalom óriásképregénye A 12 pont képregényben. A Magyar Képregény Akadémia 12 képsorának kiállítása megtekinthető 2018. március 2- 29-ig.
április 5. 18 órától április 30-ig
Petri 75 - Szilágyi Lenke fotóművész kiállítása 2018. április 5-én 18 órakor megnyitja Keresztury Tibor József Attila-díjas író, irodalomtörténész, a Művészetek Palotája irodalmi szerkesztője Megtekinthető 2018. április 30-ig. A kiállítás ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
április 9. 16 - 17 óráig
Origami - 2018. április 9. 16.00 A papír nem hajthatatlan. A Magyar Origami Kör foglalkozása az Óbudai Platán Könyvtárban. A program ingyenesek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
április 10. 17 - 18 óráig
Állatgyógyítgató - Elveszett Állatok Alapítvány Mi történik háziállatainkkal, ha megbetegszenek? Hogyan kell gondozni és gyógyítani kis kedvenceinket? Legyél te is doktor egy kicsit, aki ápolja a sebeket, vagy segíti meggyógyítani a beteg állatokat! Az Elveszett Állatok Alapítványa megismertet bennünket az állatorvosok munkájával. Vendégünk lesz Dr. Répánszky Ádám, állatorvos. Színezőkkel és állatsimogatóval várjuk a gyerekeket! A program ingyenesek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
április 14. 11 - 13 óráig
Versugró - Könyves játszóház Költészet napi akadálypálya óvodás és kisiskolás rímvadászoknak A kalandra hátizsákkal és zsebverssel érkezz, úgy nagyobb eséllyel jutsz el a célban várakozó versfáig. A program ingyenesek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
április 19. 18 - 19 óráig
Lehetséges-e az időutazás? Gyenis Balázs, az MTA tudományos munkatársa tart előadást az időutazásról. Valóban lehetséges az időutazás abban a formában, ahogy a filmekben és a sci-fikben látjuk? Mit jelent az ún. nagypapa paradoxon? Mire utal Einstein relativitáselmélete ez ügyben? Az előadás során izgalmas felvetések, érdekfeszítő válaszok várhatóak. Kihagyhatatlan a leendő időutazóknak! A program ingyenesek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
április 28. 11 - 13 óráig
Diavetítés Mókás és tanulságos mesékkel várjuk a kíváncsi gyerekeket: A Kacor király és a Kismalac és a farkasok című filmeket vetítjük. A program ingyenesek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!